Sedinte foto outdoor

Sedinta foto outdoor

Despre sedinta foto:
Sedinta foto are loc in parc, locuri de joaca pentru copii sau oriunde considerati ca cel mic se va simti bine in mijlocul naturii. Se vor face fotografii cu maxim 2 copii (frati).

Sedinta foto include:
DVD cu 25 de fotografii si coperta personalizata.

Pret: 110 €

Vezi portofoliu cu fotografii de la sedinte foto outdoorPachet foto "4 anotimpuri"

Despre sedinta foto:
Acest pachet cuprinde patru sedinte foto pe care le facem afara, in fiecare anotimp din an: prin zapada iarna, cu florile de primavara, in verdeata verii si prin frunzele de toamna. Vom alege impreuna fiecare locatie ca sa punem cel mai bine in valoare anotimpul. La sedintele foto poate participa toata familia, vom petrece impreuna cateva ore frumoase din care vor rezulta 25 de fotografii de sezon iar la sfarsit de an veti primi, cadou de la noi, un album cu cele mai frumoase fotografii din fiecare anotimp.

Sedinta foto include:
DVD cu 100 de fotografii si coperta personalizata.
Album foto cu pagini groase 15x20cm

Pret: 400 €

Vezi portofoliu cu fotografii de la sedinte foto outdoor

Veti primi un user si o parola cu care veti putea accesa, doar dumneavoastra, o zona speciala de client de unde puteti alege fotografiile incluse si, pentru ca, de regula, ies si fotografii in plus, puteti cumpara fotografii suplimentare de la sedinta foto.* Sedintele foto de studio (care necesita deplasarea cu lumini suplimentare, fundaluri, recuzita foto si alte echipamente foto) care se desfasoara in alta locatie decat studioul nostru (domiciliu clienti) vor fi taxate suplimentar cu o taxa de deplasare in valoare de 25 euro pentru Bucuresti si imprejurimi si 50 euro in afara Bucurestiului.

** Deoarece in weekend programam evenimente (botezuri, turte, aniversari, petreceri) sedintele foto de studio si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume