Sedinte foto nou nascuti

Sedinta foto nou nascuti

Despre sedinta foto:
Sedinta foto este destinata nounascutilor intre 2 si 12 saptamani. Se fac fotografii cu nounascutul folosind recuzita noastra specifica acestei varste, dar si fotografii cu parintii.

Sedinta foto include:
DVD cu 25 de fotografii si coperta personalizata.

Veti primi un user si o parola cu care veti putea accesa, doar dumneavoastra, o zona speciala de client de unde puteti alege fotografiile incluse si, pentru ca, de regula, ies si fotografii in plus, puteti cumpara fotografii suplimentare de la sedinta foto.

Pret: 130 €
Vezi portofoliu cu fotografii de la sedinte foto nounascuti


Pachetul foto BLOOM

Despre pachetul foto:
Pachetul foto acopera primul an din viata bebelusului si cuprinde urmatoarele sedinte foto:
- sedinta foto Nou nascut,
- sedinta foto Ceremonie botez,
- sedinta foto Kinder la sase luni,
- sedinta foto Family la 1 an si
- sedinta foto Party la petrecerea de mot sau turta.
Pe langa DVD urile cu fotografii, specifice fiecarei sedinte in parte, veti primi un voucher de 20 euro care poate fi folosit la cumpararea tipariturilor (albumelor, calendare, tablouri).

Pret: 600 €* Sedintele foto de studio (care necesita deplasarea cu lumini suplimentare, fundaluri, recuzita foto si alte echipamente foto) care se desfasoara in alta locatie decat studioul nostru (domiciliu clienti) vor fi taxate suplimentar cu o taxa de deplasare in valoare de 25 euro pentru Bucuresti si imprejurimi si 50 euro in afara Bucurestiului.

** Deoarece in weekend programam evenimente (botezuri, turte, aniversari, petreceri) sedintele foto de studio si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume