Sedinte foto viitoare mamici

Sedinta foto viitoare mamici

Despre sedinta foto:
Sedinta foto este destinata viitoarelor mamici. Se fac fotografii atat cu viitoarea mamica, cat si cu viitorul tatic sau viitorii fratiori.

Sedinta foto include:
DVD cu 25 de fotografii si coperta personalizata.

Pret: 100 €
Vezi portofoliu cu fotografii de la sedinte foto viitoare mamici

Pachetul Viitoare mamici & Nou nascut

Despre sedintele foto:
Cele doua sedinte foto sunt destinate familiilor care asteapta un copil. In prima sedinta foto se vor face fotografii atat cu viitoarea mamica, cat si cu viitorul tatic sau viitorii fratiori, iar in cea de-a doua se vor face fotografii cu nou nascutul.

Pachetul include:
2 DVD cu cate 25 cate fotografii si coperti personalizata.

Pret pachet: 200 €
Vezi portofoliu cu fotografii de la sedinte foto nounascuti

Veti primi un user si o parola cu care veti putea accesa, doar dumneavoastra, o zona speciala de client de unde puteti alege fotografiile incluse si, pentru ca, de regula, ies si fotografii in plus, puteti cumpara fotografii suplimentare de la sedinta foto.


* Sedintele foto de studio (care necesita deplasarea cu lumini suplimentare, fundaluri, recuzita foto si alte echipamente foto) care se desfasoara in alta locatie decat studioul nostru (domiciliu clienti) vor fi taxate suplimentar cu o taxa de deplasare in valoare de 25 euro pentru Bucuresti si imprejurimi si 50 euro in afara Bucurestiului.

** Deoarece in weekend programam evenimente (botezuri, turte, aniversari, petreceri) sedintele foto de studio si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume