Sedinta foto Nou nascut

Este prima sedinta foto din viata bebelusului. O sedinta speciala, delicata care recomandam sa aiba loc in primele trei saptamani de la nastere. Indicat ar fi sa o programam cu aproximatie in ultima parte a sarcinii. Pentru ca ne dorim ca noul nascut si mamica lui sa se simta foarte bine la noi, pe langa tot confortul pe care il amenajam la studio, vom petrece ceva timp impreuna, asa ca va rugam sa alocati cateva ore pentru aceasta sedinta si de asemenea ar fi indicat, ca aceasta sa aiba loc in prima parte a zilei. Luati in calcul pauzele de alaptat si alint. Nu aveti nevoie de hainute pentru nou nascut, accesoriile si recuzita de care avem nevoie le gasiti la studio. Vom face fotografii si cu familia.

- Fotografiile vor fi prelucrate profesional si se livreaza online in format digital.
- Fotografiile neprelucrate si cele in format brut nu se livreaza clientului.
- Deoarece in weekend-uri programam evenimente (botezuri, aniversari, etc.) sedintele foto de studio, acasa si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Pret: 750 lei


Programeaza sedinta foto
... sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume