Sedinta foto Maternitate

Un lucru este foarte important la aceasta sedinta foto si anume ca stralucirea din ochii viitoarei mamici este una speciala, ea nu tine seama de cateva kilograme in plus sau transformari ale corpului. Acea stralucire o face pe graviduta frumoasa. Este o sedinta foto speciala si delicata unde vom avea grija in primul rand ca ea sa se simta bine si sa punem in lumina noile trairi de parinte. Vom vorbi inainte de haine si vom povesti si de recuzita noastra.

- Sedinta foto nu are o limita de timp stabilita, vom sta atat cat vom considera ca este nevoie. Din experienta, va spunem ca poate dura in jur de o ora si jumatate, doua ore.
- Fotografiile vor fi prelucrate profesional si se livreaza online in format digital.
- Fotografiile neprelucrate si cele in format brut nu se livreaza clientului.
- Deoarece in weekend-uri programam evenimente (botezuri, aniversari, etc.) sedintele foto de studio, acasa si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Pret: 600 lei


Programeaza sedinta foto
... sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume