Sedinta foto Kinder

Aceasta sedinta foto este despre copiii care au trecut de varsta de nou nascut. Aici puteti aduce hainute dragi voua sa ii schimbati pe cei mici, dar atat cat va lasa ei. Preferam mutrite vesele in aceleasi rochite si tricouri, decat parada de hainute pe copii tristi. Recuzita si accesoriile noastre le vom adapta varstei lor si momentului ales. Ne dorim ca studioul sa se transforme in loc de joaca pentru ei, iar ei sa devina partenerii nostri de joc. Le respectam dorintele si ne adaptam fiecarui tip de personalitate in parte.

- Sedinta foto nu are o limita de timp stabilita, vom sta atat cat vom considera ca este nevoie. Din experienta, va spunem ca poate dura in jur de o ora si jumatate, doua ore.
- Fotografiile vor fi prelucrate profesional si se livreaza online in format digital.
- Fotografiile neprelucrate si cele in format brut nu se livreaza clientului.
- Deoarece in weekend-uri programam evenimente (botezuri, aniversari, etc.) sedintele foto de studio, acasa si outdoor se vor programa doar in cursul saptamanii de luni pana vineri.

Pret: 550 lei


Programeaza sedinta foto
... sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume