Articole sedinte foto copii

Fotografiile potrivite de Botez

25.09.2017

Fie el un botez mic sau unul mare, cu multi invitati sau doar rude apropiate, cu petreceri tematice sau doar o masa intre prieteni, fotografiile din acea zi importanta ar fi bine sa nu lipsesca.

Nu e doar un sfat/reclama din partea unui studio foto pentru copii. Este un sfat dupa experienta de 9 ani de interactiune cu familii cu bebelusi, pe care i-am fotografiat noi sau alti fotografi la botezul lor. Toti vorbeau de importanta fotografiilor din acel moment, dar mai ales de alegerea fotografului potrivit. Ca sa aveti un fotograf potrivit la botez, dupa parerea noastra, inseamna sa cuprideti doua lucruri importante.

Primul ar fi sa va placa fotografiile lui facute la acelasi tip de eveniment. Chiar daca va plac asa cum arata, acele fotografii trebuie sa se potriveasca stilului vostru. Exista abordari diferite, prelucrari diferite ale fotografiilor, pot sa fie de tip jurnalistic sau clasic, sa predomine fotografiile alb negru, de exemplu. Important este sa fie ceea ce va doriti.

Al doilea lucru important ar fi sa rezonati cu fotograful. El va va insoti pe parcursul intregului eveniment si se poate preferati o prezenta discreta, doar observator sau din contra va place sa intervina in fotografii, sa va aranjeze pozitiile si sa va dea sfaturi. Macar intr-o discutie telefonica sa va cunoasteti fotograful chiar daca el este recomandat de cel mai de incredere prieten. Daca toate aceste lucruri sunt indeplinite mai ramane sa ii comunicati mici detalii pe care le doriti. Cu siguranta ca fotograful va avea grija de detalii, momente importante, emotii si invitati, dar ar fi bine sa ii spuneti daca doriti sa se concentreze pe ceva anume. Mai bine decat sa presupuneti ca o va face oricum. Chiar daca veti investi ceva timp in aceasta alegere, veti retrai apoi peste ani momentul botezului cu mare drag.

Daca vrei sa rezervi un fotograf pentru botezul tau te asteptam cu drag!

Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez Fotografiile potrivite de Botez

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume