Articole sedinte foto copii

Sarbatoarea Botezului in fotografii

07.04.2017

Botezul vostru este o sarbatoare pentru noi si o traim de fiecare data alaturi de voi. O sarbatoare pe care ne dorim sa o pastrati cat mai frumos si mai viu in amintire, de aceea participam cu drag la momantele cele mai importante, le surprindem cu grija si emotie si le asternem intr-un album.

Sa le luam pe rand: Ceremonia de la biserica. Imbracati in print, lord, albinuta, costum national sau intr-un simplu costumas, bebelusii au parte de aceeasi ceremonie de botez la biserica. Sfintele taine sunt la fel pentru toti, lepadarea de satana, Crezul, ungerea cu ulei, sfintirea apei, scufundarea de trei ori, Mirungerea, inconjurarea cristelnitei, sfanta Evanghelie, tunsul si Impartasania. Sunt momente importante pentru micul crestin la care participa familia lui si toti cei dragi, pentru care se pregatesc cu emotie parintii si nasii, momente care sunt sarbatorite cu mare bucurie si care in mod firesc se pastreaza in suflet si albume.

Urmeaza petrecerea, sarbatoarea, cheful si bucuria din familie. Mesele frumos aranjate, candy barul colorat, copii jucandu-se cu personajul preferat, primul tort, venirea Ursitoarelor sau alte momente importante pentru voi vor fi fotografiate de noi cu drag.

La sfarsit vom aduna fotografiile intr-o ordine bine stabilita, si le vom pune intr-un album cu design unic, care, peste multi, multi ani, va povesti despre taina botezului micutului tau. Despre cum arata el in ziua aceea, trusoul cumparat cu grija de nasa, momentele savarsite de preot cu dragoste si credinta si trairile, emotiile parintilor, nasilor si a tuturor celor prezenti. Va vorbi si despre cum au petrecut cu totii, au dansat si-au chefuit.

Toate acestea in pachetul nostru numit simplu: Botez.

Programeaza din vreme botezul tau.

Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii Sarbatoarea Botezului in fotografii

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume