Articole sedinte foto copii

Avantajele sedintei foto de acasa

06.03.2017

Sedinta foto de acasa este unica si extrem de confortabila pentru copiii care se bucura mai mult de o joaca cu noi in camera lor, decat de explorarea spatiilor noi, pentru nou nascut si mamica lui dar nu numai. Este o sedinta extrordinar de frumoasa, diferita de cea din studio pentru ca are personalitatea caminului vostru.

Indiferent ca este de maternitate sau cu nou nascutul primit cu bucurie sau cu copii mai maricei, aceasta sedinta foto va avea atmosfera familiei voastre. Poate sa fie despre cum aratati voi in casuta voastra sau despre ce faceti voi acolo, fara sa tineti seama de noi, vom fi cat mai discreti posibil.

Procedura este simpla, venim la voi la ora stabilita impreuna, aducem aparatul foto si luminile, ne imprietenim si ne jucam si obtinem fotografii vesele, de familie, portrete jucause cu cei mici in mediul cald al casei. Nu conteaza cartierul, nici numarul de camere, nici calitatea mobilei, nici unul din aceste aspecte nu se vede in fotografii, ceea ce se vede si simte cu adevarat este atmosfera caminului, acel "acasa" pe care ne dorim sa il prindem in fotografii. Toata lumea se simte extrem de bine la aceste sedinte si noi suntem onorati sa venim in mijlocul familiei voastre.

Programati acum sedinta foto la voi acasa.

Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa Avantajele sedintei foto de acasa

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume