Articole sedinte foto copii

Sedinte foto pentru marturii de botez

06.10.2016

Marturia de botez este un cadou mic, un semn de multumire care se ofera invitatilor de la botez ca amintire sau celor care nu au reusit sa ajunga ca simbol al botezului. Ea poate sa aiba diferite forme si intrebuintari, de la marturii dulci la animalute de plus, obiecte mici.

Ce va propunem noi ar fi o marturie care nu se consuma niciodata. Si nu am zis asta doar ca asa ar fi frumos sa fie. Cu mare placere am gasit marturiile noastre pastrate chiar si peste ani la loc de cinste. Si nu doar la parinti acasa, ci si la prieteni, rude si apropiati. Secretul ar fi ca marturiile noastre sunt speciale. Pe langa conceptul asortat botezului le personalizam cu fotografii realizate cu noul nascut intr-o sedinta foto de studio si adaugam un text de suflet cu mesajul pe care doriti sa il transmiteti tuturor celor dragi si veti avea cea mai apreciata marturie. Puteti fi siguri ca nu va ramane pe masa la plecarea invitatiilor ci toti le vor lua si pastra cu drag.

Sedinta foto pentru marturii de botez este o mica sedinta in studio cu noul nascut, cu recuzita si accesorii, in care se realizeaza fotografiile necesare pentru marturia aleasa. In urma sedintei veti primi un pachet de 30 de marturii speciale, personalizate, in ton cu tematica botezului.

Va asteptam cu drag sa va programati sedinta foto pentru marturii. Toate detaliile le vom discuta pe indelete la programare.

Marturii botez Marturii botez Marturii botez Marturii botez Marturii botez

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume