Articole sedinte foto copii

Ceremonia botezului pastrata in fotografii

21.08.2015

Fie el botez simplu, cu cateva rude si o lumanarica cu flori de camp sau un botez cu multi, multi invitati si trusouri elegante, ceremonia in sine are aceeasi semnificatie si anume crestinarea micutului. Copilasi nou nascuti sau mai maricei, insotiti de un rand de nasi sau chiar de mai multi, ei primesc aceeasi taina a botezului.

Pastrarea acestui eveniment unic in fotografii facute, recunoastem, cu emotia trairii momentului de fiecare data, nu are legatura nici cu numarul de invitati, nici cu trusoul si nici cu varsta copilului. Este in stransa legatura doar cu dorinta de a retrai impreuna cu cei dragi bucuria si emotia acestui moment si peste multi ani.

Programeaza din timp data ceremoniei botezului tau. Vom fi onorati sa luam parte si sa fotografiem cu grija fiecare moment, detaliu si emotie.

Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii Ceremonia botezului pastrata in fotografii

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume