Articole sedinte foto copii

Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut

29.09.2017

Am ales subiectul acesta frumos si pentru a aduce cat mai multe lamuriri parintilor, sedinta foto de Nou Nascut fiind o sedinta delicata care naste multe intrebari. Cel mai important lucru este, ca la aceasta sedinta si in general la toate, copilul este pe primul loc. Adica el va decide ce ii place si ce nu, el ne va spune cand doreste sa fie alaptat, tinut in brate sau adormit. Noi vom tine cont de toate semnalele de la el.

Spatiul in care se desfasoara sedinta este de obicei studioul noastru, cald si primitor. Acolo avem recuzita specifica si foarte multe variante comode de pozitionare si infasare a bebelusului. Toate pozitiile sunt sigure si testate. Sunt sigura ca doriti sa stiti daca recuzita este dezinfectata, da, ea este spalata dupa fiecare sedinta. Temperatura din studio o decideti voi, in functie de cum procedati si acasa. Parintii pot si chiar este indicat sa faca fotografii cu bebelusul. Emotia voastra cand va priviti si imbratisati noul venit este unica.

Daca veti dori, ne vom putea deplasa si acasa la voi, sedinta foto fiind un pic diferita fata de cea de studio, va fi despre primirea nou nascutului in caminul vostru.

Experienta de zece ani ne ajuta sa facem aceste sedinte foto cu multa atentie si daruire, cu nici un efort din partea voastra, a parintilor. Va sfatuim chiar sa va relaxati si sa savurati de pe canapea derularea sedintei foto, sa va bucurati de linistea celui mic, care de cele mai multe ori se va simti ca in burtica in pozitiile noastre. Fotografiile care ies la final sunt acele fotografii care trezesc sentimente puternice privitorilor, exprima puritate in cea mai nobila forma. Si amintirile care se nasc din aceste sedinte sunt pentru toata viata.

Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut Bine de stiut despre sedinta foto de Nou Nascut

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Programare

Programeaza o sedinta foto cu Kinder Studio.

Kinder Studio - Albume Kinder Studio - Invitatii si marturii botez Kinder Studio - Calendare Kinder Studio - Tablouri, canvasuri Kinder Studio - Vouchere Kinder Studio - Invitatii, felicitari, marturii Kinder Studio - Mini albume